Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

Aanmelden voor introducees

Per bijeenkomst is een maximum gesteld ten opzichte van het aantal leden dat zich aanmeld voor een bijeenkomst. Dit doen wij om de persoonlijke sfeer en intensieve contacten te waarborgen en iedere introducee goed te kunnen laten kennismaken met het netwerk. Het kan dus voorkomen dat je niet meteen wordt uitgenodigd voor de eerstevolgende bijeenkomst.

Vul onderstaand formulier volledig in om aan te geven dat je een 010 Zakenvrouwen bijeenkomst wilt bijwonen. Wij nemen binnen twee weken voor de bijeenkomst contact met je op. 

Eenmalige toegang kost € 45,- exclusief btw en dient voorafgaand aan de bijeenkomst te zijn voldaan.

PAK JE KANS EN MELD JE AAN!

It's showtime!

Ondanks onze bijeenkomsten drukbezocht zijn en hoge opkomst hebben, worden ook wij geconfronteerd met zogenoemde 'no shows' (wel aanmelden, maar zonder opgaaf van reden niet aanwezig of op het laatste moment afmelden). Dat legt onnodig een behoorlijke druk op de organisatie en daarnaast is het niet leuk voor de host van de avond!

Om de no shows terug te dringen, hebben wij het NO SHOW-beleid in het leven geroepen:

Je kunt je tot uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst afmelden via aanmelden@010zakenvrouwen.nl of bij Deniece von Harras (06-41494878). Indien je binnen 2 dagen afmeldt of niet komt terwijl je wel bent aangemeld, sturen wij jou een rekening van EUR 25 die volledig ten gunste valt aan het goede doel

Dus, mocht er dus iets zijn waardoor je niet kunt, laat het dan zo vroeg mogelijk weten!


Ik meld me aan als introducé voor de bijeenkomst:


/
Ik heb

, namelijk: