Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

16-11-2016

Bijeenkomst 8: Van Lanschot Bankiers

Op woensdag 16 november host Sylvia Schafthuizen namens Van Lanschot in Rotterdam deze bijeenkomst voor de leden van 010 Zakenvrouwen over 'Corporate identity & imago'.

Hoe zorg je ervoor dat de corporate imago past bij je bedrijfsvoering en bij jou als ondernemer? Welke impact heeft het als je dit wit veranderen en waaraan moet je denken als je dit wilt?

Deze bijeenkomst vertelt o.a. directeur Marketing Evi & Van Lanschot, Monique Opdam (verantwoordelijk voor de herpostionering van deze bank) hoe de bank met de inzet van de campagne Evi werkt aan een eigentijds imago voor de zakelijke klantenkring.

Het tweede deel van de avond wordt verzorgd door Tineke Stel met Presentanza. Als imagodeskundige voor de zakelijke wereld geeft zij ons praktische tips over de persoonlijke vertaling van het corporate imago van het bedrijf naar jou als ondernemer/manager.

Praktische informatie

Locatie: Van Lanschot 

Adres: Westersingel 74, 3015 LB te Rotterdam

Aanvangstijd: 18:00 uur , einde: 22:00 uur

Parkeren: gratis op het terrein van Van Lanschot

Aan-en afmelden: via de ledensite en is mogelijk tot en met zondag 13 november 2016. Let op onze No Show Fee van € 25 aan een goed doel wanneer je tussen 14 en 16 november afmeldt of helemaal niet komt en wel bent aangemeld.

 

« Terug