Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

09-03-2017

Hilton Rotterdam - Hoe je Operational Excellence succesvol toepast in je organisatie

Op 9 maart 2017 zijn wij vanaf 18:00 uur te gast bij Hilton Rotterdam waar General Manager Karin van den Berg ons welkom heet.

Hilton is een begrip in de hotelwereld. En wie regelmatig door de binnenstad rijdt kan het hotel aan het Hofpleinfontein niet missen!

Wellicht ben je er pas geleden nog geweest voor een lunch of diner bij hun restaurant ROOTS, heb je een event bezocht of heb je kamers gereserveerd voor jouw zakelijke klanten.

Operational Excellence

Wij starten de bijeenkomst met heerlijke gerechtjes uit de keuken van Roots waar er voldoende ruimte is om te netwerken en ook genieten van een heerlijk drankje met elkaar.

Hierna zien wij letterlijk 'de achterkant van het prestigieuze hotel'. In het kader van het thema van de avond 'Operational Excellence' vertelt Karin van den Berg ons wat ervoor nodig is om met haar team dagelijks topkwaliteit te leveren om alle verwachtingen van de gasten waar te kunnen maken.

Er wordt een duidelijke vertaalslag gemaakt naar het bedrijfsleven en ondernemerschap, waarbij Karin de 010 Zakenvrouwen waardevolle tips geeft hoe je 'operational excellence' zelf kunt toepassen in je organisatie.

Praktische zaken

Datum: donderdag 9 maart 2017

Tijd: 18:00 uur (aanvang), 22:00 uur (einde). Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om in Roots op eigen gelegenheid gezellig wat te drinken.

Parkeren: op straat of in de parkeergarage naast Hilton Rotterdam (beide betaald)

Aanmelden: leden kunnen zich aanmelden via de ledensite tot uiterlijk zondag 5 maart. Let op het no show beleid is van toepassing.

Als introducee de bijeenkomst bijwonen? 

Dat kan! Stuur een verzoek voor een introductie via deze link

Jouw aanmelding is definitief na een persoonlijke uitnodiging er mail en voldoening van de introfee van € 45 (excl btw).

 Graag tot 9 maart bij Hilton Rotterdam!

« Terug