Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

20-04-2017

Hoe je rust, balans en meditatie in je leven brengt

Schrijf je in voor de bijeenkomst 20 april
 
Deze bijeenkomst staat in het teken van Rust, Balans en Meditatie
Er is een grote roep naar meer rust in ons leven. We hebben 24/7 toegang tot het oneindige wereldwijde web en zijn voortdurend bereikbaar. Hoe stil te staan, hoe rust te vinden, in de drukte van alledag?

Wij nodigen jullie uit om vanaf 17:30 uur in gastrobar Hangar 85 te genieten van heerlijke gerechtjes en drankjes. Om 19:00 uur lopen wij met z'n allen naar de Centrale Bibliotheek Rotterdam voor de theatershow van Sanny Verhoeven.
Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden, niet voor introducees.

Wie is Sanny?

Sanny studeerde voor actrice, maar merkte dat de hoge verwachtingen en concurentie in de televisiewereld haar mentaal begon op te breken. Om de tegenslagen te verwerken en bovenal positief te blijven, begon ze zichzelf te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei.
Ze leerde om meer te focussen op de binnenkant, om bewuster te worden van zichzelf. Dat dit plan werkte blijkt wel uit de succesvolle serie 'Sanny zoekt geluk' waarin zij op zoek gaat naar manieren om deze rust en het positieve gevoel te behouden.
 

Na de show hebben wij exclusief een meet & greet met Sanny!

Praktische zaken

Genodigden: Deze bijeenkomst staat open voor de betalende leden, niet voor introducees. Mocht je een introducee willen uitnodigen dan kan dat weer de volgende keer. Dit heeft te maken met dat de theatershow toegankelijk is voor andere gasten buiten 010 Zakenvrouwen en er een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. 

Aanmelden: kan via bovenstaande link, via de ledensite van 010 Zakenvrouwen tot en met uiterlijk 14 april a.s. 
Deze datum is strikt, omdat wij het moeten doorgeven aan de Centrale Bibliotheek. Hierna kunnen géén aanmeldingen meer worden doorgegeven.
 
Locatie 1: gastrobar Hangar 85, Wijnhaven 85 te Rotterdam. Host is Lian Bouman.
Tijd: 17:30 uur - 19:00 uur
Programma: Welkom van Lian en lekker genieten van de gerechtjes.

Locatie 2: Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110 te Rotterdam. De ingang van het theater is aan de zijkant.
Programma:
19:00 uur Inloop met sapje van Sajoer
19:30 uur Meditatie-workshop
20.00 uur Masterclass Sanny Verhoeven 
21.30 uur Woorden bij de Wijn 

Parkeren: Betaald parkeren kan het beste onder de Markthal. Dit zit precies tussen gastrobar Hangar 85 en de Centrale Bibliotheek in. De loopafstand tussen de twee locaties is 8 minuten (650m).

Annuleren: Afmeldingen kunnen uiterlijk tot en met 14 april worden doorgegeven via de mail. Let op de No Show-regels (€ 25 als je annuleert na 14 april).


« Terug