Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

14-12-2016

Kerstdiner bij Hangar 85

Op woensdag 14 december a.s. opent gastrobar Hangar 85 in het hartje centrum van Rotterdam haar deuren voor het kerstdiner van de leden van 010 Zakenvrouwen en hun partners/echtgenoten.

Gastvrouw Lian Bouman en haar team verwelkomen ons vanaf 18:30 uur met een lekker aperitief waarna we vervolgens genieten van een 4 gangenkeuze diner met bijpassende wijnen.

Deze informele avond, zonder inhoudelijk programma, is een gezellige en feestelijke die wij met z'n allen afsluiten en blikken wij terug op een mooi jaar. Het kerstdiner is uitsluitend toegankelijk voor de (zakelijke) partners of echtgenoten van de leden. Andere introducees zijn volgens jaar weer uitgenodigd.

Binnenkort ontvangen jullie per post een officiële uitnodiging. Uiteraard mag je ook via de gebruikelijke wijze (aanmeldbutton op de ledenwebsite) laten weten of je erbij bent!

Praktische informatie:

Locatie: Hangar 85, Wijnhaven 85 te Rotterdam

Aanvang: 18:30 uur (om 19:30 uur aan tafel)

Parkeren: betaald op straat of de parkeergarage aan de Terwenakker achter EY)

« Terug