Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

05-04-2018

Online Personal Branding via video

LET OP: AANMELDEN VIA MAIL: aanmelden@010zakenvrouwen.nl

Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van online marketing, maar lukt het je niet om dit allemaal bij te houden en toe te passen?

Dan is het event op 5 april over 'Online Personal Branding' echt iets voor jou!

Event Online Personal Branding op 5 april

Een van die trends is het hebben van een eigen YouTube-kanaal en 'live-streaming via social media'.
Misschien heb je het idee dat video en vlogs alleen relevant is voor de jongere generatie, of denk je dat je hier een professioneel videoteam voor nodig hebt?

Niets is minder waar, want met name de business-tak op het gebied van video en vlogs is volop in opkomst en biedt dus ruimte om jouw business nog meer exposure te geven!

Op 5 april duiken we daarom dieper in op de trend 'Online Personal Branding met video en vlogs' en gaan we aan de slag met jouw online presence voor je bedrijf. Het event begint om 18:00 uur en eindigt om uiterlijk 22:00 uur.

Dit is wat je leert
Na het netwerk diner starten we de avond met een plenaire sessie waar Deniece 3 bekende businessvloggers, Marjan Heemskerk (bekend als The Happy Financial), Chinouk Thijssen (Nederlands bekendste Book-Tuber) en Alex Malone (bekend van storyofmyworld.com , interviewt over de nut en noodzaak van online personal branding.

Marjan, Chinouk en Alex laten jullie zelf ervaren hoe het is om je online te presenteren.
Je maakt kennis met het businessvloggen en het livestreamen. Kortom, we gaan ook zelf aan de slag!

Na deze avond weet je welke tools je nodig hebt om te starten met vloggen en video-marketing, hoe makkelijk het is om voor de camera te staan en hoe je succesvol meer exposure genereert via een eigen social kanaal!

Kosten als niet-member
De kosten van deze avond bedragen € 75 (excl btw). Dit is inclusief netwerk diner, drankjes en de workshop. Indien je daarna aansluit als member, wordt het betaalde bedrag verrekend met je jaarfee.

Er zijn beperkte plekken ivm kwaliteit workshop, dus meld je vandaag nog aan.

*nadere info over de locatie (in Rotterdam) volgt volgende week, dus hou je mail in de gaten!

« Terug