Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

24-08-2017

Vrouw aan de top in de technische branche - Jacqueline Terlouw van Terlouw Rotterdam

Vrouw aan de top in de technische branche - Jacqueline Terlouw (alg dir. van Terlouw Rotterdam) over continuiteit en bedrijfsopvolging.

Donderdag 24 augustus 2017 nodigt 010 Zakenvrouwen jullie uit voor en bijeenkomst bij een bijzondere host waar een Rotterdamse zakenvrouw aan het roer staat: Jacqueline Terlouw, algemeen directeur van Terlouw Rotterdam.

Al 93 jaar repareert en onderhoudt Terlouw Rotterdam industriële motoren voor zowel de generatorsets als de diversen off road toepassingen in de industriële en agrarische branche.

Op deze bijeenkomst horen wij van Jacqueline Terlouw hoe zij het stokje heeft overgenomen van haar vader en haar deze business eigen heeft gemaakt. Ook leren wij deze avond hoe je de continuiteit van je onderneming kunt waarborgen en hoe de bedrijfsopvolging in de praktijk werkt.

Meld je aan voor deze interessante bijeenkomst en ontmoet hier ook andere zakenvrouwen!

Praktische info

Datum: donderdag 24 augustus 2017

Tijd: 18:00 uur ontvangst met walking dinner en drankjes, 22:00 uur einde

Locatie: Terlouw Rotterdam, Breevaartstraat 25 te Rotterdam

Parkeren: Gratis op straat 

Aanmelden/afmelden: leden van 010 Zakenvrouwen via de ledenpagina tot en met uiterlijk 20 augustus. Let op No Show beleid!

Ben je geinteresseerd in een vrijblijvende introductie, meld je dan aan via deze link: http://www.010zakenvrouwen.nl/aanmelden-introducee

« Terug