Home Over Ons Deniece von Harras Top ambassadeurs Leden In the spotlight! Lidmaatschappen Lidmaatschap 2016 Lidmaatschap 2017 Aanmelden Aanmelden introducee Agenda Contact
010zakenvrouwen

Deniece von Harras

 

Mijn carrière als fiscalist begon ruim 14 jaar geleden

Bij mijn laatste werkgever kreeg ik er een functie bij als relatiemanager waarbij ik verantwoordelijk werd voor mijn eigen cliëntenportefeuille en de aquisitie ervan.

Om de organisatie te leren kennen en de (voor mij) nieuwe zakelijke markt te verkennen, ging ik mee met mijn collega-relatiemanagers en ondervond ik wat 'netwerken' was. Gedurende het eerste jaar kon u mij aantreffen op borrels, bijeenkomsten, ontbijten, receptie, noem maar op!

Na een jaar had ik onnoemelijk veel handen geschud, kon ik kwartetten met visitekaartjes en was ik bedreven geworden in elevatorpitches (zelfs al zouden we in een sneltreinvaart naar beneden storten zou ik het nog kunnen denk ik). Succesvol zou u kunnen zeggen. Bevredigend? Nee.

Wat mij gedurende dat jaar opviel wat dat er verrassend (of bedroevend) weinig zakenvrouwen waren ten opzichte van zakenmannen. Ik zag dat de disbalans tijdens netwerkbijeenkomsten, maar ook in het bedrijfsleven, veroorzaakte dat de sfeer en de houding van beide veranderde. Ik was benieuwd in welke mate dit veranderde als deze krachtige en sterke zakenvrouwen bij elkaar zouden zijn zónder zakenmannen. 010 Zakenvrouwen was geboren......

Begin 2011 was de eerste bijeenkomst. Met telkens een andere zakenvrouw organiseren wij sindsdien kleine besloten bijeenkomsten in haar bedrijf voor een groep vrouwelijke directeuren en ondernemers uit de regio Rotterdam. De insteek was elkaar op zakelijk niveau te informeren en te inspireren. Maar dan wel met veel aandacht voor beleving en service, dus elke keer met een uitstekend diner en goede wijnen op een bijzondere locatie. Het bleek een succes, want achtereenvolgens openden de zakenvrouwen haar deuren voor de bijeenkomsten en gingen zij in de spotlights staan. Voor zichzelf, hun bedrijf, maar ook voor de ander, zoals goede doelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds de oprichting is 010 Zakenvrouwen gegroeid tot een dynamisch netwerk die het verschil maakt door de inhoud en kwaliteit en met behoud van kernwaarden. De community neemt, door de vertegenwoordiging van haar leden en de verscheidenheid aan expertise in alle branches, een waardevolle plek in de zakenwereld. Daarnaast werken wij met de leden samen aan diversiteit binnen andere clubs en organisaties.

Tot slot, ik ben niet een persoon die consessies doet op kwaliteit. Vanuit deze gedachte heb ik daarom geen haast als het gaat om snel groeien, want dat is niet mijn visie over hoe een netwerk kwalitatief sterk is en blijft. Het moet goed zijn, goed voelen. Dus ook voor 010 Zakenvrouwen wil ik dat het plaatje klopt (noem het een stukje beroepsdeformatie). Ik ben er trots op dat nu de volgende stap is gezet om 010 Zakenvrouwen met een aantal nieuwe elementen nóg beter te maken.

Ik hoop je te mogen verwelkomen op een van onze bijeenkomsten of online.

Met vriendelijke groet,

Deniece von Harras